Skal du have noget med?

Den økonomiske ramme for den næste ansøgningsrunde er 250 mio. kr. i den generelle pulje, hvor det også er muligt at opnå støtte til testfaciliteter via Green Labs DK-ordningen. Derudover udbyder EUDP en særpulje med fokus på Power-to-X på 16,5 mio. kr. Ansøgningsfristen er den 5. marts 2021 kl. 15:00. Yderligere detaljer fremgår af indkaldelsen.

I 2021 er det igen muligt at søge om støtte til videndeling gennem projekter i regi af Det Internationale Energiagentur (IEA). I 2021 vil der være flere ansøgningsfrister for at lette adgangen til IEA-projekter for ansøgere fra Danmark. De første to ansøgningsfrister for IEA ansøgninger er kl 15:00 den 29. januar 2021 og den 5. marts 2021.

Del gerne med hvem du mener det har relevans.

Indkaldelsen og tilhørende dokumenter og bilag fremgår af EUDP’s hjemmeside

Tilsvarende dokumenter for Green Labs DK kan findes her:

https://ens.dk/ansvarsomraader/forskning-udvikling/green-labs-dk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s