Vores alles Nordisk Folkecenter er på finansloven i 3 år med 3 millioner pr. år.

Det kan du læse om i pressemeddelelsen fra FC der er linker til her.

Hvorfor har det betydning for os i bølgebranchen? Jo, der er kort og godt fordi det er det eneste sted i verden du kan komme ind fra gaden og teste bølgekraft i modeller i skala småt til noget der ligner 1:10. Det gør at du kan blive klogere på de ideer du går med. Du kan gøre det uden et kæmpe budget men det kan være uvurderligt meget værd for dit projektet på sigt.

Der er flere muligheder i FC regi for at teste bølgekraft. Den mest synlige er testplatformen i Nissum-Bredning, der er benyttet af et sted mellem 40-60 udviklere gennem årene fra år 2000 til nu. Derudover er der på selve FC flere bølgetanke hvoraf den største er et rundt bassing med en diameter på hele 6,5m og en dybde på op til ca. 1.6m. samt et mindre akvarie til modeltest af helt små modeller.

Testmulighederne bruges både af de studerende på FC samt af iværksættere og virksomheder.

Har du ideer inden for bølgekraft er du altid velkommen til at kontakte FC. www.folkecenter.dk eller en fra bølgekraftforeningen så leder vi dig i den rigtige retning.

Herunder lidt billeder der viser dine muligheder på FC som udvikler af bølgekraft.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s